Žabáci si před Vánoci spravili chuť

14.12.2011 11:42

Černošice - Po řadě nepodařených zápasů si hokejisté Žabonos v krajské lize mužů napravili reputaci. Černošice porazili jednoznačně rozdílem třídy.


 

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.
Autor: DENÍK/Pavel Sonnek

 

Černošice – Žabonosy 0:6

Nic jiného než výhru by ale Žabáci nebrali. Černošice se totiž nacházejí na úplném dně tabulky a chtějí-li hráči v zeleném pomýšlet na play-off, musí ve druhé části sezony urvat co nejvíce bodů a proti slabším týmům rozhodně neváhat. A to se jim v neděli povedlo do puntíku.
Na ledě posledního celku soutěže nenechali nic náhodě a čtyřmi vstřelenými brankami rozhodli už v první třetině. Pak už si jen vedení hlídali a navyšovali.

„Po dlouhé době jsme předvedli týmový výkon bez chyb v obraně. Hokejově jsme letos tedy odehráli i lepší zápasy, ale zase jsme nedali góly. Proti Černošicím se nám zato střelecky dařilo. Prakticky jsme proměnili každou větší šanci a podařilo se nám rozhodnout zápas hned na začátku,“ komentoval vítězství útočník první formace Lukáš Beňovský.

Branky: Hutla 2, J. Svoboda, Beňovský, Kozdera, Paroubek. Třetiny: 0:4, 0:1, 0:1.

Žabonosy: M. Svoboda – Hnida, Hurt, Novák, J. Kunášek, Paroubek, From, Lakota – Kapička, Beňovský, Š. Kunášek – Pecka, Král, Kozdera – Hutla, J. Svoboda, Holoubek - Nekvasil.

 

Zpět